Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟ ΠΟΣΟΣΤΩΝ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                                                               ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ                                                                                                         ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ                                                                                                         nosomeso@gmail.com                             Ι.Π.   Μεσολογγίου    28/11/14
                                                                    Αρ. πρωτ.:  9 

                                                      Προς :   Aν. Διοικητή Γ.Ν. Αιτ/νιας
                                                Κοιν:    Διοικητή  Γ.Ν. Αιτ/νιας
                                                               Μέλη Δ.Σ. Γ.Ν. Αιτ/νιας
                                                    Διοικητή 6ης  ΥΠΕ   
                                                                                                                                     
 ΘΕΜΑ:  «  Έγγραφο επιμερισμού ποσοστών για την αξιολόγηση»

Κε Κυριακόπουλε ,

Στις 27/11/14 άρχισε η διανομή στα τμήματα του νοσοκομείου ενός έγγραφου με την υπογραφή σας που επιμερίζει  τα ποσοστά  αναφορικά με την «αξιολόγηση» του Νόμου 4250/2014. Μάλιστα το έγγραφο αυτό έχει αρ. πρωτ.: Γ.Δ.305/20-11-14!!

Επί της ενέργειας σας αυτής θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι , ανεξάρτητα από την ουσία του νόμου στον όποιο είμαστε αντίθετοι και συμμετέχουμε στην απεργία –αποχή ενάντια στην εφαρμογή του , το γεγονός ότι υπογράψατε αυτή την απόφαση αποτελεί παράβαση καθήκοντος. Και αυτό γιατί οι προθεσμίες εφαρμογής του νόμου έχουν παρέλθει και δεν μπορείτε να αποφασίζετε εκτός των ορίων που σαφώς δίνει ο ανωτέρω Νόμος.

Εμείς καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην συμμετέχουν με καμία ενέργειά τους σε διαδικασίες που παραβαίνουν τις διατάξεις του Νόμου.

Καλούμε εσάς να ανακαλέσετε άμεσα το έγγραφό σας και επιφυλασσόμαστε για κάθε ενέργεια    που θα προασπίσει τα συμφέροντα των εργαζομένων που θίγονται με την εν λόγω κίνησή  σας.

                                               

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου