Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ               
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ                   
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  
e-mail: nosomeso@gmail.com                                                                                                     Τηλ.-Fax: 26313 60430       
                   
ΠΡΟΣ:

-Δήμαρχο Ι. Π. Μεσολογγίου
-Δημοτικό Συμβούλιο Ι.Π. Μεσολογγίου
-Βουλευτές Νομού , Πολιτικά Κόμματα
-Μ.Μ.Ε. Νομού Αιτ/νιας
-Κάθε πολίτη της περιοχής

                                                                                                                                                                    
Φίλη, φίλε :
Δυστυχώς  οι εξελίξεις αναφορικά με τα σχέδια για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου επιβεβαιώνουν τις μέχρι τώρα θέσεις του Συλλόγου Εργαζομένων .
Ενώ:
-Στο Νοσοκομείο έγινε μείωση στον προϋπολογισμό του από το Υπουργείο Υγείας , (και προβλέπεται ακόμη μεγαλύτερη μείωση τον επόμενο χρόνο) .
-Έχουν παγώσει οι προσλήψεις προσωπικού από την αρχή της κρίσης και αυξάνονται οι αποχωρήσεις – συνταξιοδοτήσεις των εργαζομένων .
-Διαλύεται οποιαδήποτε μορφή δημόσιας υγείας με πρόσχημα την κρίση , ικανοποιώντας χρόνιους πόθους ιδιωτικοποίησης της (βλέπε Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ).
Παρόλα αυτά το Νοσοκομείο Μεσολογγίου στηριζόμενο στους εργαζόμενους σε όλες τις υπηρεσίες του συνεχίζει να παρέχει –στο μέτρο του εφικτού - ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ  ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ  σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα το βαλάντιο ή την καταγωγή τους.
Επειδή προφανώς αυτό ενοχλεί  και χαλάει  τα σχέδια  η διαδικασία απαξίωσης συνεχίζεται αμείωτη με τις μετακινήσεις προσωπικού προς το Νοσοκομείο Αγρινίου .
Καλούμε κάθε πολίτη να αντισταθεί στην υποβάθμιση του δικαιώματος για                             ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ στον τόπο του .
Το τι θα κάνει ο καθένας μας μπροστά σε όλα αυτά                                                                    καθορίζει και τις ευθύνες που θα του αποδοθούν από τις επόμενες γενιές .
Επισυνάπτουμε και την τελευταία;  καταγγελία μας προς τη διοίκηση .


ΟΛΟΙ  ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ
ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ



Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου