Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ               
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ                   
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  
e-mail: nosomeso@gmail.com                                                                                                     Τηλ.-Fax: 26313 60430                     ΠΡΟΣ:
                                                            -Διοικητη Γ.Ν. Αιτ/νιας                                                                                             
                                                  KΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ  :    -Διοικητη 6ης Υ.Π.Ε.
                                                                                 -Aν. Διοικ. Γ. Ν. Αιτ/νιας

ΘΕΜΑ: « Μετακινήσεις Προσωπικού»
Κύριε Διοικητά
Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια αύξηση στις αποφάσεις που λαμβάνετε  για μετακινήσεις προσωπικού από την Ν.Μ. Μεσολογγίου προς την Ν.Μ. Αγρινίου . Χαρακτηριστικά από τον Σεπτέμβριο 2013 και μετά έχετε εκδώσει αποφάσεις μετακίνησης για έναν Ιατρό και δύο Νοσηλευτές επικαλούμενος ανάγκες της Ν. Μ. Αγρινίου .
          Παραβλέπετε όμως ότι:
·        Αυτές οι μετακινήσεις δημιουργούν  μείζον πρόβλημα στην λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου , γεγονός το οποίο επισημαίνεται από όλους τους εμπλεκόμενους ( π.χ. Επιστημονικό Συμβούλιο Ν.Μ. Μεσολογγίου )
·        Οι δύο τελευταίες έγιναν αφού ήδη έχουν ανακοινωθεί  οι αλλαγές Διοικητών των Νοσηλευτικών Μονάδων , πράξη η οποία δημιουργεί  πολλές σκιές στις αποφάσεις σας αυτές, και τέλος
·        Δημιουργείται και ηθικό ζήτημα αφού η απόφαση σας κοινοποιείται στην Ν. Μονάδα Μεσολογγίου σε μεταγενέστερο χρόνο από την μετακίνηση των υπαλλήλων.

Για τους παραπάνω λόγους ζητάμε την άμεση ανάκληση των μετακινήσεων ή την αντικατάστασή τους από αντίστοιχο αριθμό εργαζομένων αλλιώς έχετε την αποκλειστική ευθύνη  για την δυσλειτουργία που προκύπτει στην Ν.Μ. Μεσολογγίου.




Το Δ.Σ. του Συλλόγου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου