Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Διαβάσαμε με έκπληξη δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Συνείδηση καθώς και  στην ιστοσελίδα  ygeia 360.gr αναφορικά με  την παρέμβαση που κάναμε στο Δ.Σ. του νοσοκ. Αιτ/νιας στις 15/3 για το θέμα των εκλογών. Δημοσίευμα που αφήνει υπόνοιες για μεθοδεύσεις του Συλλόγου μας σε συνεργασία με τον αντιπρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ κο Παντέλη και αλλοίωση της θέσης της ΠΟΕΔΗΝ.

Επειδή μερικά πράγματα για μας είναι αδιαπραγμάτευτα και η προσπάθεια σπίλωσης της δράσης μας  εξυπηρετεί  κάποιους ,σε σχέση  με τα σχέδια τους ,έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

·        Στη παρέμβαση μας συμμετείχαν, εκτός από τον πρόεδρο του Συλλόγου κο Τουμαρά και τον αντιπρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ κο Παντέλη, και ο υποψήφιος για εκπρόσωπος  ιατρών κος Φασούλας καθώς και το μέλος της ΕΙΝΝΑ κος Μαρκαντώνης.
·        Στη τοποθέτηση του  ο κος Παντέλης επιβεβαίωσε την θέση της Ομοσπονδίας, έτσι όπως αυτή εκφράζεται στο έγγραφο της προς τον Υπουργό Υγείας  με αρ.πρ. 1427/7-3-16 , για επαναπροκύρηξη των εκλογών με στήσιμο κάλπης και στα δυο νοσοκομεία Αγρινίου-Μεσολογγίου.
·        Η θέση αυτή είναι ταυτόσημη με τη θέση της ΑΔΕΔΥ έτσι όπως αυτή διατυπώθηκε στο υπόμνημα της προς τον Υπουργό με αρ.πρ.104/09-03-16 και είναι αναρτημένη και στην ιστοσελίδα της.
·        Το απόγευμα της ίδιας μέρας το θέμα τέθηκε και στη συνάντηση που είχε η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ με τον Υπουργό προκειμένου να λυθεί συνολικά και για όλες τις δομές το θέμα ,κάτι στο όποιο ο Υπουργός δήλωσε ότι συμφωνεί. Η τοποθέτηση αυτή υπάρχει και στο με αρ.πρ. 1482/15-03-16 υπόμνημα της Ομοσπονδίας  και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της.
·        Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Γιαννακός χθες  έκανε παρέμβαση με δήλωση του στην ιστοσελίδα για το δημοσίευμα που αναφέρεται σε  «στελέχη της ΠΟΕΔΗΝ» που μιλούν εκ μέρους του διαψεύδοντας το δημοσιευμα.
·        Τα έγγραφα τόσο της ΠΟΕΔΗΝ όσο και της ΑΔΕΔΥ είναι αναρτημένα και στην σελίδα του Συλλόγου μας  για οποίον ενδιαφέρεται.
Σαν Σύλλογος είμαστε ευχαριστημένοι που ο αγώνας μας έχει συνεισφέρει στο να υπάρχει δέσμευση για λύση του ζητήματος από τον Υπουργό για όλες τις Δομές Υγείας.

 Επίσης   δηλώνουμε   ότι ο αγώνας μας θα είναι συνεχής και αδιάλειπτος και η προσπάθεια  κάποιων κύκλων που θέλουν να   δημιουργούν εντυπώσεις δεν θα μένει αναπάντητη.


ΤΟ  Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου