Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Σ.Τ.Ε.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πριν δυο χρόνια, 1η Μάρτη του 2016, έγιναν οι εκλογές για ανάδειξη αιρετών αντιπρόσωπων των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας.

Τότε η εφορευτική επιτροπή με απόφασή της, που κοινοποιήθηκε σε μας την μέρα των εκλογών, ουσιαστικά  ακύρωσε απόφαση του Δ.Σ. για τοποθέτηση κάλπης και στο Νοσοκομείο μας, στερώντας μας έτσι το δικαίωμα συμμετοχής.  Μάλιστα σε συνέχεια της στάσης αυτής απέρριψε και την ένσταση που καταθέσαμε. Δυστυχώς σε όλη αυτή την πρακτική, η τότε Διοίκηση δεν πήρε θέση, παρόλο που έτσι ακυρωνόταν απόφαση που η ίδια είχε πάρει, δημιουργώντας τουλάχιστον απορίες για τη στάση της.

Για τις μεθοδεύσεις αυτές υπήρξαν καταγγελίες τόσο από την ΠΟΕΔΗΝ (ανακοίνωση με αρ.πρωτ.1427/7-3-16) όσο και από την ΑΔΕΔΥ(ανακοίνωση με αρ.πρ.104/09-03-16) .

 Μια σειρά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν εικόνα μεθόδευσης εκ μέρους μας ενίσχυσαν αυτές τις απορίες μας. Φυσικά απαντήθηκαν με ανακοίνωση μας στις 23/03/16.

Ως Σύλλογος  εκτός της παρέμβασης μας στο Δ.Σ. προσφύγαμε στα αρμόδια δικαστικά  όργανα.

Έτσι την 1η Μαρτίου (κατά περίεργη σύμπτωση ακριβώς 2 χρόνια μετά τις εκλογές) σε δημόσια συνεδρίαση δημοσιεύτηκε η 475/2018 απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που δικαιώνοντας  τον Σύλλογο μας και τον αγώνα του κηρύσσει ΑΚΥΡΕΣ τις εκλογές .

Ως Σύλλογος απέναντι σε αυτή τη εξέλιξη :
-Ζητάμε από τη Διοίκηση την άμεση προκήρυξη εκλογών ελπίζοντας αυτή τη φορά να μη γίνουμε πάλι θεατές παραλογισμών….
-Δηλώνουμε ικανοποιημένοι που επιβεβαιώθηκε η πεποίθηση μας ότι

 ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου