Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Με αποφάσεις του ο κος Κυριακόπουλος το προηγούμενο διάστημα προχώρησε σε αλλαγές προϊσταμένων τόσο στη Διοικητική όσο και στη Νοσηλευτική Υπηρεσία καθώς και σε μετακινήσεις προσωπικού σε άλλες θέσεις.

Αλλαγές που αντιβαίνουν το πνεύμα της χρήστης διοίκησης και τα αποτελέσματα τους ήταν να υπάρχει αναστάτωση στην λειτουργία του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα στη Διοικητική Υπηρεσία προχώρησε σε μετακινήσεις προσωπικού και αλλαγές προϊσταμένων μια μέρα πριν το δημοψήφισμα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εκνευρισμός και αναστάτωση, επιδιώκοντας προφανώς δημιουργία πολιτικού κλίματος (είναι σε όλους γνωστό ότι πριν από τέτοιου είδους σημαντικά  γεγονότα αποφεύγονται τέτοιες κινήσεις). Μάλιστα η απόφαση του αυτή στερεί από συναδέλφους εξέλιξη τόσο μισθολογική όσο και διοικητική.

Στη Νοσηλευτική Υπηρεσία αντί να προχωρήσει στη κάλυψη μιας κενής θέσης Τομεάρχη προχώρησε στη αντικατάσταση της Διευθύντριας που εκτελούσε τα καθήκοντα αυτά από το 2007 μέχρι σήμερα.

Για τις ενέργειες αυτές έγιναν καταγγελίες τόσο προς την 6η ΥΠΕ όσο και στην ΠΟΕΔΗΝ, η οποία συντάχτηκε με την καταγγελία του Συλλόγου.  Μάλιστα αναφορικά με την αλλαγή της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας υπήρξε και παρέμβαση του Επιμελητήριου των Νοσηλευτών ,δηλαδή της Ε.Ν.Ε., που ζητεί την ανάκληση της απόφασης αυτής.  

Ακόμα και η προϊστάμενη αρχή του κου Κυριακόπουλου  η Υ.Π.Ε., ζήτησε με έγγραφο της από την προηγουμένη εβδομάδα την ανάκληση της απόφασης αυτής λόγω έλλειψης νομιμότητας.

 Για όλα τα παραπάνω και επειδή έχει περάσει ήδη ένα διάστημα στο όποιο θα έπρεπε να γίνουν οι απαιτούμενες διορθώσεις αλλά ο κος Κυριακόπουλος δεν δείχνει διατεθειμένος να το κάνει, ως Σύλλογος  θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής:

-Δηλώνουμε  ότι θα προασπιστούμε τα συμφέροντα των μελών μας με κάθε τρόπο απέναντι στο τρόπο διοίκησης που έχει επιλέξει να ασκεί ο κος Κυριακόπουλος.

- Θεωρούμε ότι η ΥΠΕ και το Υπουργείο πρέπει να παρέμβουν άμεσα προκειμένου να επανέλθει το Νοσοκομείο μας στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργείας του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου