Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΙΣ 20/05/15

Tην προηγούμενη Τετάρτη κατόπιν προηγηθείσας συνεννόησης  με το αρμόδιο τμήμα ο Διευθυντής του Κ.Υ. Αιτωλικού κος Αναγνωστόπουλος ήρθε να παραλάβει από το Νοσοκομείο τους φακέλους των εργαζομένων στο Κ.Υ. .

Εκεί συνάντησε την άρνηση παράδοσης των φακέλων κατόπιν εντολής που έδωσε  ο κος Κυριακόπουλος. Το γεγονός αυτό οδήγησε σε ένταση , η οποία ξέφυγε από τα όρια και δημιουργήθηκαν καταστάσεις που δεν τιμούν κανένα.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του   κ. Αναγνωστόπουλου προς υπαλλήλους  του Νοσοκομείου  μας και μέλη του Συλλόγου   .
Ο σεβασμός της προσωπικότητας καθενός είναι αυτονόητη  υποχρέωση και μη διαπραγματεύσιμη για εμάς.

Αυτός είναι και ο λόγος που μας προκάλεσε  εντύπωση η ερώτηση του κ. Κυριακόπουλου  σε μέλη του Δ.Σ. . Ερώτηση  για το ποιά θα είναι η στάση του συλλόγου απέναντι στο συμβάν και αυτό όταν ο ίδιος έχει ανεχθεί –καλύψει ανάλογες συμπεριφορές από εργαζόμενο που τυγχάνει τις εύνοιάς του , παρά τις συνεχόμενες καταγγελίες τόσο του συλλόγου  όσο και των εμπλεκομένων .

Θέλουμε να τονίσουμε σε όλους  ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι ούτε πιόνια στο παιχνίδι εξουσίας του καθενός ούτε σάκος εκτόνωσης του αρνητικού κλίματος που δημιουργούν αυτά τα παιχνίδια.



Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου