Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τραυματιοφορέων



Λάβαμε  από την Πανελλήνια Ένωση  Τραυματιοφορέων ανακοίνωση για την απεργία που πραγματοποιούν στις 6 Ιουνίου με αφορμή τις τρομερές ελλείψεις του κλάδου.

Η απεργία αυτή όπως και η απεργία της επόμενης μέρας 7 Ιουνίου που πραγματοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ πιεζόμενη από αποφάσεις συλλόγων όπως της Ικαρίας δείχνει από την μια το τεράστιο πρόβλημα που βιώνουμε καθημερινά με την επίθεση που δέχεται ότι έχει απομείνει από το δικαίωμα σε δημόσια –δωρεάν υγεία, και από την άλλη το αυτονόητο: την ανάγκη συντονισμού της δράσης  (εργαζομένων-πολιτών)  για τη προάσπιση του δικαιώματος μας στην υγεία  και σε όλους τους τομείς της ζωής μας με βάση τις δυνατότητες της εποχής μας και όχι τα σχεδία αυτών που θησαυρίζουν από την εκμεταλλευσή μας.

Έχουμε μπροστά μας δυο επιλογές:

Ή  συνεχίζουμε να φτιάχνουμε κρίκο-κρίκο την αλυσίδα που μας κρατάει  εμάς και τα παιδιά μας δούλους (παρόλες τις αυταπάτες που δημιουργεί η προπαγάνδα του συστήματος)


Ή προσπαθούμε να την  σπάσουμε και να κάνουμε μια άλλη κοινωνία  με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητες των πολλών και όχι των λίγων.


Η επιλογή και η ευθύνη της  απόφασης  δική μας (μόνο που θα βαραίνει και τα παιδιά μας)  

Ακολοθούν  οι  ανακοινώσεις του Πανελ. Συλλόγου Τραυματιοφορέων και της ΠΟΕΔΗΝ καθώς και το blog τους    :http://traumatioforeis. blogspot.gr/ για πληροφορίες

     


                                                                              Δημήτρης  Τουμαράς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου